Tècnic comercial per Catalunya (TCCat21)

Seleccionem un/a enginyer / a per la nostra Delegació a Catalunya a Sabadell (Barcelona) que es responsabilitzarà del suport tècnic-comercial a distribuïdors, clients instal·ladors i enginyers especialitzats.

Busquem un/a enginyer/a junior, proactiu i que li agradi treballar en equip. Es valora positivament l’experiència en el sector del fred industrial, la climatització i d’altres sectors industrials de béns d’equip que comercialitzin els seus productes a través d’instal·ladors i distribuïdors especialitzats. Valorem la capacitat per comunicar-se en anglès o francès parlat i escrit.Oferim formar part d’un projecte empresarial en plena expansió, amb àmplies possibilitats de desenvolupament, formació especialitzada en el sector, i remuneració d’acord amb la vàlua del candidat.En cas d’estar interessat, envia’ns el teu curriculum vitae amb fotografia recent i una carta de presentació a rrhh@keyter-intarcon.com indicant la referència TCCat21.

KEYTER INTARCON és un grup industrial a l’avantguarda de la tecnologia, de capital 100% espanyol, que neix en 2007 d’una iniciativa d’empresaris i professionals del món de la climatització i refrigeració comercial i industrial amb més de 30 anys d’experiència en el sector. L’any passat 2019, el grup va aconseguir una facturació pròxima als 40 milions d’euros, que superarà en aquest any 2020. Aquest creixement que s’ha traduït en un desenvolupament productiu que empra, de manera directa, a més de 400 treballadors dels quals un 25% responen amb perfils altament qualificats: tècnics, enginyers, programadors, desenvolupadors. Actualment, el grup aconsegueix més del 50% de la seva xifra de negoci en mercats internacionals, en concret en països d’Europa, Nord d’Àfrica, Orient Mitjà i Amèrica. El grup es configura com el primer fabricant global en alguns sectors en els quals està present.